Ring til os

98 96 43 01

Priser

Har du yderligere spørgsmål vedr. omkostninger er du velkommen til at tage kontakt til os

Husleje og andre omkostninger

Vores døgntakst, som hjemkommunen betaler for, er individuel beregnet efter visitation af hjælp til beboeren efter Lov om Social Service §§ 83, 85 og 97.

Havglimts certifikation er givet efter max. gennemsnitspris for bistand og pleje i 2009, så derfor følger timepriserne de af Social- og Integrationsministeriet offentliggjorte takster for Friplejehjem.

Ved ophold på Havglimt betaler beboeren for døgnkost. Prisen er i 2024 : 3910,00 kr. pr. måned, fællesudgifter bl.a. Inkl. Indboforsikring, Fælles Buskørsel, Vinduespudsning, Dagens Avis MV 400,00 kr. pr. måned.

Den enkelte beboer får sin pension udbetalt og afholder selv alle faste udgifter. Der er mulighed for at indgå aftale om administration af lommepengekonto.

Af faste udgifter kan nævnes: Husleje, el, vand og varme. Husk også at der kan søges boligstøtte hos Udbetaling Danmark. Ud over dette betaler man sin egen medicin, TV-pakke, TV-licens, udgifter til vask. Vi har fællesvaskeri i kælderen, hvor man fylder penge på sit vaskekort, som kan bruges i vaskeriet. 

 Hjælp til rengøring, vask og alle de andre ting, som en beboer har brug for er gratis for beboeren, da dette er et anliggende mellem friplejehjemmet og betalingskommunen.

Ledige boliger: 6 nye boliger forventes i 2024/2025

Kom på venteliste til en bolig: Kontakt os

© Havglimt - - Cookiepolitik