Ring til os

98 96 43 01

Aktiviteter

Alle fødselsdage og årets højtider fejres på hjemlig vis, og alt efter beboerens ønske.

Faste hyggelige traditioner

Vi har i løbet af ugen flere faste aktiviteter:

Der er åbent i vores aktivitetshus 4 dage om ugen: Mandag 10.30-16.00, tirsdag 10.00-16.00, onsdag 12.00-16.00 og fredag fra 10.30-16.00.

Der er fastsat forskellige aktiviteter bl.a. bagning, kreativt værksted, gåture v. strand og i skov, spilleeftermiddage, reng. af aktivitetshus m.m. Om sommeren bruges der meget tid i haven og med at dyrke forskellige ting i drivhuset.


Vi har to frivillige, som kommer og tager nogle af beboerne med til bankospil i Asdalhallen og i bowlingecentret. Beboerne har desuden stor mulighed for at styrke konditionen i vores veludstyrede kondirum og trænger de til afslapning, har vi en god massagestol og dæmpet musik i vores lille sanserum. Vi har også vippestol og krammestol, så der er mange muligheder.

 

Hver fredag aften er der fredagshygge herhjemme. Som oftest er der ture ud af huset i egen bus mindst 1 gang om ugen. Nogle gange er vi bare ude i den frie natur, andre gange er vi ude for at se og opleve noget bestemt.

Havglimt har et sommerhus beliggende i Voersaa som benyttes flittigt. Personalet arrangerer ture til sommerhuset med 1-2 overnatninger flere gange om måneden. Beboerne aftaler med deres kontaktperson, hvornår de ønsker at deltage.


Der kan arrangeres individuelle aktiviteter efter behov.


Af faste arrangementer i løbet af året kan nævnes:

Fastelavnsfest, sommerudflugt, sommerferie, løvfaldsfest, adventshygge, grønlangkålsfest m.v.

Ledige boliger: 0

Kom på venteliste til en bolig: Kontakt os

© Havglimt - - Cookiepolitik